Snabb leverans

Fri frakt

Smidiga returer

Ambassadör för ZacZess

Vad roligt att du är intresserad av att vara ambassadör för ZacZess. Här nedan presenterar vi vilka vi är, hur vi arbetar med ambassadörskap och vad du som ambassadör får ut av ambassadörskapet.   

Vi som finns bakom ZacZess är systrarna Linn och Julia. Vi är uppväxta med hästar och har alltid haft ett genuint intresse för dessa fantastiska djur. Vi grundande ZacZess då vi såg att det fanns utvecklingspotential för ridsportens kläder. Vi har ett starkt fokus på innovation och att ridkläder ska vara anpassade för den sport som vi utför, både i val av material och dess funktioner. Att ridkläder ska vara bekväma borde vara en självklarhet, men så har det dessvärre inte alltid sett ut. Vi har tagit fram ridkläder för att du som ryttare ska få en behaglig upplevelse med de bästa förutsättningarna i stallet.Vår ambition är att man ska kunna bära ZacZess vid alla tillfällen, sommar som vinter, tävling som träning, i stallet eller vid en mysig tur i skogen. Alla våra ryttarprodukter är framtagna i 4-vägsstretch som främjar rörligheten hos ryttaren lika väl uppe på hästryggen som vid stallarbete. ​Med vår stilsäkra design och material i fyrvägsstretch lämpar sig våra kläder till unga som äldre oavsett kroppsform.
Vårt mål är att du som Ambassadör ska dela vår vision och tala gott om våra produkter och kläder. Att vara Ambassadör för ZacZess ska vara roligt och det är viktigt för oss att du känner att du själv kan påverka din prestation och framgång. Vi vill såklart fortsätta sprida vårt varumärke vidare, tillsammans med DIG, kan vi det!
  • Personlig rabattkod som ger dig 30% rabatt på samtliga köp hos ZacZess (gäller på ordinarie priser).
  • Du tilldelas en  rabattkod om 15% rabatt till personer i din närhet och personer som du värvar till vårt Community.
  • För varje person som nyttjar din rabattkod får du 10% av totala ordervärdet. Du tilldelas ett presentkort efter varje månad med 10% av den totala försäljning din rabattkod genererat. 
  • Du kommer få en inbjudan till vår ZacZess-Community som bara våra ambassadörer har tillgång till. Där kommer vi dela utmaningar, släppa information om kommande produkter samt vid vissa tillfällen ha försläpp av kollektioner för er ambassadörer.
  • Genuint tala gott om ZacZess i sociala medier samt till personer i din omgivning.
  • Värva nya kunder till ZacZess.
Viktigast för oss att våra ambassadörer genuint gillar våra produkter. Om du genuint älskar dina ZacZess-produkter kommer det vara så mycket lättare att lyckas värva kunder. Detta är en förutsättning för att bli en brandambassadör.
Vi vill att du ska tycka det är roligt och inspirerande att samarbeta med oss. Vi på ZacZess följer i början av varje månad upp din insats och rapporterar resultat till dig för föregående månad. Vi försöker ha en god dialog med samtliga ambassadörer.
Vid ambassadörskapets start upprättar vi ett avtal.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi på ZacZess återkomma till dig om hur vi eventuellt går vidare. För att ansöka om att bli ambassadör behöver du vara minst 15 år. Är du yngre än 15 år behöver målsman ansöka och vara ansvarig för ambassadörskapet. Viktigt att veta är att vi kan tacka nej till intresseanmälningar. Detta kan bero på att vi redan har många ambassadörer inom din åldersgrupp, disciplin eller liknande.

Choose your language