Om oss

ZacZess teamet

Vi som driver ZacZess har sedan barnsben haft ett genuint intresse för hästar och allt som hör till. Att hålla på med hästar innebär slitgöra och vi ska inte prata om all den tid ryttare lägger ner på sina hästar. Vi satsar på hästutrustning som kan användas de timmar man spenderar på tävling, träning eller när man bara vill känna sig extra fin. Vi fokuserar på produkter med hög kvalitet och komfort som dessutom är otroligt snygga. Vi tror på att engagera unga talanger inom ridsporten. Vi vill ge kraft till både kunder och medarbetare att utvecklas tillsammans med oss. Vi skapar produkter för alla tillfällen genom att ha både stil och kvalitet i bakhuvudet. Vi arbetar dagligen för att skapa nytänkande produkter och för att så småningom vara det självklara valet för dig och din häst.

Våra värderingar

Våra värderingar betyder allt för oss. Det är utifrån dem vi skapar våra produkter och vi vill att det ska vara tydligt för dig vad vi står för och vår riktning i företaget.

Kvalitet

I ridsporten är det hårt slitage på utrustningen. Saker blir smutsiga och på andra sätt utsätts för hård belastning vilket självklart då ställer krav på att produkterna håller för detta slitage. Vi jobbar hårt för att våra produkter alltid ska levereras till våra kunder i hög kvalitet. Känner du som kund att kvaliteten inte uppfyller dina förväntningar är du välkommen att mejla till info@zaczess.se

Innovation

Vi är ett nytänkande företag som strävar efter att hitta nya lösningar och funktioner för att uppfylla de behov och krav ridsporten ställer. Att utveckla och komma på just de produkter och funktioner som saknas på marknaden är en av sakerna vi drivs av. Har du någon idé eller kommit på någon funktion som saknas på produkter blir vi bara glada om du hör av dig!

Stil

Vårt mål är att hitta en balans mellan mode och stil. Vi tror på att det är de små detaljerna som gör hela intrycket av produkten.

Linn Ekberg – CEO and FOUNDER

Linn, kan du berätta lite om dig själv?
Jag är uppvuxen och bor i Uppsala tillsammans med min sambo och hund Truls. Jag har alltid älskat djur, speciellt hästar såklart. Jag har haft egen ponny/häst sedan 13 års ålder och det är jag verkligen så glad för! Att få spendera timme efter timme i stallet har hjälp mig i livet, inte bara vid svåra stunder utan även att utvecklas som människa.

Hur gick tankarna när du startade upp ZacZess?
Jag är en person som har mycket energi och som gillar när det händer saker. Jag har länge vetat att jag vill starta upp något eget som jag verkligen brinner för, men från början var det inte självklart vad jag ville göra. I stallet inspireras man av drivna ryttare som varje dag strävar efter att nå sina mål. Det var en dag i stallet idén föddes att få utveckla egna stilrena och funktionella produkter. Att få utveckla produkter, inspirera andra samt att få bidra till ryttares framgång är verkligen något jag vill göra. Jag är så redo för detta nu och hoppas ni hänger med på vår resa!

Julia Ekberg – FOUNDER

Kan du presentera dig Julia?
Jag är 28 år gammal och bor i Uppsala tillsammans med min lilla hund Pyret. Jag har alltid haft stort intresse för mode och styling där uppstarten
av ZacZess gett mig möjligheten att vara en del av att utveckla modet inom ridsporten. På universitetet har jag studerat tillverkning och innovation och med den kunskapen hoppas jag på att kunna bidra med innovativa och stilmedvetna lösningar även inom ridsporten.

EnglishGerman

10% rabatt på din första beställning!

Anslut dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden med mycket mer!