Snabb leverans

Fri frakt

Smidiga returer

Vanliga frågor & svar

Nedan hittar ni vanliga frågor vi på ZacZess får från våra kunder och vänner. Vi har samlat de vanligaste frågorna på ett och samma ställe för att underlätta för dig att hitta ett snabbt svar.

Om du inte hittar det du söker är du välkommen att mejla support@zaczess.com 

Frakt & leverans 

Vi prioriterar snabb leverans till våra kunder. Vanligtvis levererar vi inom 1-2 arbetsdagar inom Sverige. Vi försöker alltid få iväg beställningar som inkommer till oss innan kl. 12 samma dag. Beställer du efter kl. 12 kommer din beställning skickas från vårt lager nästkommande arbetsdag.
Så fort ditt paket skickas från vårt lager i Sverige får du ett e-postmeddelande med en spårningslänk där du kan följa din order och se när den anländer till din adress. Det kan ta upp till 24 timmar innan springsinformationen uppdateras.
Inom Sverige skickas samtliga försändelser med Postnord. Om din försändelse får plats kommer den att delas ut direkt i din brevlåda. Om försändelsen är för stor för din brevlåda kommer försändelsen lämnas in på närmaste ombud. Försändelser utanför Sverige skickas med DHL.
Ja vi erbjuder fri frakt på alla beställningar inom Sverige.

Retur & byte

Tillsammans med försändelsen du fått hem finner du en retursedel och ett returformulär. Fyll i returformuläret och klistra på retursedeln på paketet. Lämna sedan in din retur på närmaste Postnord ombud.
Har du betalat med kort eller direktbetalning sätts pengarna inom 2–3 bankdagar efter vi har behandlat din retur. Pengarna sätts in på samma kort/konto du använde vid köpet. Om du valt Klarna faktura justeras din faktura. Glöm inte att rapportera din retur hos Klarna så du slipper en eventuell påminnelseavgift. Det kan ta upp till en vecka för din retur att hanteras efter den inkommit till vårt lager.
Returavgiften är 49 SEK och kommer dras av från det återbetalda beloppet.
I dagsläget hanterar vi inga direkta byten i vårt lager. Du gör ett byte genom att placera en ny order på vår hemsida. Du kan sedan i lugn och ro returnera varan som inte passade. Nyttjade du någon rabatt vid din första beställning är du välkommen att mejla till support@zaczess.com ditt första beställningsnummer och ditt nya beställningsnummer. Vi kommer då hjälpa dig justera beloppet så att du får samma pris på båda beställningarna.

När du nyttjar vår retursedel för retur eller byte debiteras du 49 SEK. 

Nyttjade du någon rabatt vid din första beställning är du välkommen att mejla ditt första beställningsnummer och ditt nya beställningsnummer till support@zaczess.com. Vi kommer då hjälpa dig justera beloppet så att du får samma pris på båda beställningarna.

Beställning 

En orderbekräftelse skickas alltid inom 24 timmar. Orderbekräftelsen har ibland en tendens att hamna i skräpposten så kika även där. Vid problem är du välkommen att mejla support@zaczess.com
Om din försändelse inte är packad i vårt lager kan vi hjälpa dig ändra i din order. Mejla till support@zaczess.com för vidare hjälp.
Var noga när du fyller i dina uppgifter. Behöver du hjälp med ändring ska du mejla support@zaczess.com.
Vår kundtjänst gör alltid sitt bästa för att hjälpa er kunder. Mejla till support@zaczess.com för vidare hjälp.
ZacZess säljer endast sina exklusiva produkter via vår hemsida. Vi finns endast online och har alltid öppet!

Våra produkter

Ja, självklart! Samtliga av våra ridkläder är framtagna i mjuk fyrvägsstretch som låter dig röra dig fritt hela dagen.
Våra ridbyxor är normala i storleken. Vi brukar generellt rekommendera att om du väljer mellan två storlekar ska du ta den mindre. Detta eftersom samtliga ridbyxor är sydda i fyrvägsstretch och följer kroppen bra.
Våra tröjor är normala i storlek. Generellt är de flesta av våra tröjor sydda i en slimfit-modell och vi rekommenderar därför att du tar en storlek större om du gillar när tröjan sitter mer luftigt.

På ridbyxor rekommenderar vi att du tar den mindre medan på tröjor rekommenderar vi att du tar den större storleken. 

Saknar du svar på någon av dina frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@zaczess.com.

Choose your language